Tilbud

Stensikkert Instagram salg med 8-trinsmodellen

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 176,00 kr..

Min simple 8-trins salgsstrategi, der sikrer dig salg på Instagram.

Er du træt af, at bruger timer på Instagram uden, at der kommer salg i kassen og føler du, at du knokler på din profil, men der er ingenting der virker.

Men godt nyt – læs lige med her:

Kategori:

Beskrivelse

Forestil dig et supermarked, hvor frugt er blandet med rengøringsmidler, brød ved siden af haveredskaber. Du vader forvirret rundt uden et skilte eller systematik der kan guide dig.

Sådan er det også uden en klar salgsstrategi på dine sociale medier. Dine opslag virker lige så tilfældige og forvirrende som det kaotiske supermarked.

Dine følgere bliver præsenteret for dit indhold, der heller ikke følger en klar retning eller intention. Dette gør det svært for dem at forstå, hvad du overhovedet tilbyder, og hvorfor de i det hele taget skal engagere sig i dit indhold eller købe fra dig.

Uden en strategi risikerer du, at dit indhold bliver overset eller glemt, ligesom de fortabte varer i supermarkedet.

Jeg har gjort det nemt for dig.

På en halv times online minikursus lærer jeg dig, hvordan du præcis skaber en storsælgende salgsstrategi, som du naturligvis kan bruge igen og igen.

Du får:

  • 8-trinsmodellen, der bliver din nye yndlings trin-for-trin salgsstrategi.
  • Social media nørdens 5 favorit værktøjer til at skabe overblik og gør det nemt for dig, at holde fast i den salgsstrategi, der virker.
  • Opskriften på, hvordan du optimerer alle dine opslag, så de indgår i en strategisk helhed og får dine kunders opmærksomhed.

Og ved du hvad, det fedeste er?

Din investering kun er 249,- ex moms for en strategi, som du kan bruge igen og igen.

Det her er et:

  • Et minikursus, hvor du lærer at skabe og gennemføre en effektiv salgsstrategi. (Mange undervurderer vigtigheden af en klar strategi).
  • En strategi sikrer, at hvert opslag er målrettet og skabt med udgangspunkt i dine mål. (der tager dine sociale medier til det næste (sælgende) niveau)).
  • Slut med at smide tilfældige og forvirrende (jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive og i hvilken rækkefølge) opslag op!

Tænd op under dine sociale medier!

Følg en klar og simpel salgsstrategi, der sikrer dig salg på dine sociale medier.