Skip to main content
0

Hvorfor?

Du kender sikkert allerede Reels, men måske er du ikke rigtig kommet i gang. Jeg kan kun anbefale, at bruge Reels i din markedsføring.

For det første opnår du en meget større rækkevidde end med stories. Dermed rammer du også helt nye følgere. For det andet kan du som virksomhed vise en mere personlig side af dit brand.

Redigeringsværktøjer

Reels giver med forskellige redigeringsværktøjer, mulighed for at lave små korte klip, der tilsammen udgør en video. Du har mulighed for at tilføje tekst, musik og forskellige effekter. Når du har oprettet din Reel, kan du dele den i både story, nyheder samt under din profil. Desuden kan din Reel dukke op i Instagrams søgefunktion explore feed, hvor nye brugere vil se den.

Du finder Reels

Under dit Instagramkamera, der hvor du normalt opretter storys kan du tilgå Reels. Nede i bunden af kameraet, står der enten filmrulle eller reels. Den trykker du på – så er du i gang.

I venstre side er der en række ikoner og det ikon, hvor du har forskelllige valgmuligheder.

Mange små klip og funktioner

Der er også mulighed for retouchering af de klip du optager. Du kan også indstille nedtællingstimeren og funktionen juster, således, at du har mulighed for at starte et nyt klip samme sted, som du sluttede det. Når du har undersøgt de forskellige funktioner og fundet ud af, hvad du vil bruge, kan du optage en masse små klip og eller anvende videoer fra dit eget arkiv. Inden du er helt er færdig, kan du tilføje musik til din video.

Skabeloner

Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, at kommer igang, kan du anvende andres skabeloner. Her skal du blot lægge din billeder eller videoer ind. Musikken er lagt på skabeloner, der passer til takten i musikken.

Nu skal du bare lege og øve dig

Når du er færdig skal du dele din Reel – være opmærksom på, at du har mulighed for at redigere dit coverbillede inden du deler.

Nu er det bare i gang med at øve, lege og udforske alle de muligheder Reels byder på. Husk øvelse gør mester. Udforsk og søg gerne inspiration ved at kigge på andres Reels.

Dit indhold skal give mening

Du har med Reels mulighed for at skabe kreative videoer, der når bredere ud og engagerer dine følgere.

Et par forslag til dit indhold kunne være et kig bag om virksomheden – mere autentisk og upoleret indhold, som fanger dine følgere.

Vise dine produkter frem. Du har netop med øget rækkevide mulighed for at ramme nye potentielle kunder. På den måde kan skabe en god relation til dine følgere.

Afhængig af at producere Reels

Nu har du læste lidt om Reels. Hvis du stadig ikke har mod på det, så kontakt mig uforpligtende og lad mig hjælpe dig videre, så du ikke kan lade være med at arbejde med Reels – man bliver nemlig afhængig af dem.