Optimer din Instagram-biotekst og få dine følgere til at blive

67,00 kr.

Hvordan ser din profil ud for nye følgere?

Er din profil overhovedet klar til nye følere – hvis ikke, så kan du lære her, hvordan du optimerer din profil-tekst på Instagram, så den ikke bare lyder godt, men rent faktisk tiltrækker nye følgere.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Forestil dig at gå ned ad en travl gade fyldt med butiksfacader. Hver butik har sit eget unikke skilt, der i få ord skal fange din interesse og fortælle dig præcis, hvad du kan finde indenfor.

Forestil dig nu en butik, hvis skilt er klart, indbydende, og præcist fortæller dig, at de har lige præcis det, du leder efter.

Det skilt fanger din opmærksomhed, og uden tøven træder du indenfor, for at udforske mere.

Alt for mange forstår ikke vigtigheden af deres profil-tekst på Instagram, og at den fungerer på samme måde som et butiksskilt. I en verden, hvor din og alle andres virksomheders profiler er en travl gade med utallige ‘butiksfacader’, SKAL din profil-tekst klart og præcist kommunikere, hvad du tilbyder, og hvorfor folk skal ‘træde ind’ – altså følge dig.

Jeg har gjort det nemt for dig, her finder du nemlig en Step-by-ste guide til dig, der vil have flere følger!

“Få dine følgere til at blive hængende lidt længere”

  • Giver dig øjeblikkelig hjælp til, hvordan du skriver en profil-tekst, der tiltrække din rigtige målgruppe og sikrer at de, der følger dig, er interesserede i dine produkter eller tjenester.
  • Ved at inkludere relevante nøgleord, som din målgruppe sandsynligvis vil bruge i deres søgninger, forbedrer du din profils søgbarhed på Instagram.
  • Med 3 mikro metoder hjælper dig med at finde frem til din virksomheds personlighed og værdier.

Du får også:

En strategisk ændring, der kan have en mærkbar indvirkning på din evne til at tiltrække og fastholde den rigtige målgruppe og omdanne dem til loyale kunder.

 Et førstehånds indtryk, der effektivt fanger din idealkundes opmærksomhed inden for de kritiske første sekunder. Din biotekst er din chance for at gøre et varigt indtryk, og denne workbook giver dig de værktøjer, du skal bruge for at sikre, at det indtryk tæller.

Målrettet tiltrækning, til din idealkunde, der ikke bare følger dig, men bliver hængende og samtidig engagerer sig på din profil.

En konkret og handlingsorienteret guide, der gør det muligt for dig at forbedre din Instagram profil-tekst næsten øjeblikkeligt.

En effektiv profil-tekst der opfordre til handling (CTA), og guider besøgende til næste skridt, hvad enten det er at besøge din hjemmeside, tilmelde sig et nyhedsbrev eller tjekke din nyeste kollektion. Dette kan direkte påvirke din konverteringsrate positivt.

En optimeret profil-tekst, der resonerer med din målgruppe, er som et skilt, der lyser op og tiltrækker de rigtige kunder direkte ind i din ‘butik’ på Instagram.

Følg ste-by-ste guiden, som er din billet til en Instagram profil-tekst, der arbejder for dig døgnet rundt for at sikre, at hver besøgende bliver en værdifuld følger.

Wuuhuuu … det vildeste af det hele din investering er kun kun 67,- ex moms.